A fost redeschisă circulația pe strada Primăverii din Botoșani, după scoaterea liniilor de tramvai

Circulația pe strada Primăverii din municipiul Botoșani a fost reluată, duminică dimineață, după controversatul proiect al primarului Cosmin Andrei de scoatere a liniilor de tramvai. Tronsonul cuprins între intersecția cu strada Octav Onicescu și intersecția cu strada Sucevei a fost redeschis, după ce a fost asfaltat în totalitate.

Lucrările pe acest tronson au fost începute în urmă cu trei săptămâni și au fost urgentate pentru a fi finalizate înainte de începerea anului școlar, atunci când traficul rutier, în anumite intervale orare, crește considerabil.

Cosmin Andrei este criticat pentru renunțarea la un proiect european privind modernizarea căii de rulare a tramvaielor în municipiul Botoșani și achiziția de tramvaie noi.  El susține că nu a avut fonduri pentru a co-finanța investiția, însă a cheltuit sume considerabile pentru scoaterea dalelor de tramvai și asfaltarea străzii Primăverii.

Senatorul Cristian Achiței îl critică dur pe primarul Cosmin Andrei pentru decizia de a renunța la tramvaie. „Un primar normal nu poate da cu piciorul la 80 de milioane de euro, primiți gratis”

2 thoughts on “A fost redeschisă circulația pe strada Primăverii din Botoșani, după scoaterea liniilor de tramvai

  1. De data asta sunt de acord cu primarul actual. Achitei se gandeste la interesul unor firme de constructii care ar fi castigat zeci de milioane si a unor politicieni care ar fi primit comisioane de la constructori. Interesul marii majoritati este sa nu se faca incă un imprumut de către primarie, sa se fluidizeze circulatia in oras, sa nu mai fie zgomot de la sinele de tramvai, sa nu fie nevoie de întretinerea sinelor si a liniei electrice. Suceava a renuntat la troleibuze demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *