FOTO & VIDEO! Botoșăneanul dispărut în pădure nu a fost încă găsit. La căutări, s-au folosit si două drone, din care una cu sistem de termoviziune

Acțiunile de căutare a persoanei dispărute in pădurea Vorona continuă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, celor 30 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari angrenați în căutări s-au alăturat persoane pasionate de off-road cu UTV-uri si mașini de teren

Totodată, la căutări, s-au folosit si două drone, din care una cu sistem de termoviziune”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

În căutarea botoșăneanului se mai folosesc și două șenilate, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru căutarea bărbatului, în vârstă de 78 ani, dat dispărut în pădurea Vorona.

„Verificările se desfășoară atât în pădure, cât și în zonele adiacente, suprafața scotocită fiind de aproximativ 11 kilometri pătrați. Alături de pompieri, jandarmi și voluntari, la căutări participă și persoane care cunosc pădurea, ocupându-se cu transportul și manipularea masei lemnoase. Misiunea se desfășoară la solicitarea Inspectoratului Județean de Poliție”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *