Tânărul din Botoșani, cu o tumoră uriașă la picior, a fost operat. „Mă simt mult mai bine, am scăpat de durerile acelea îngrozitoare”

Tânărul de 20 de ani, din județul Botoșani, cu o tumoră uriașă la picior, a fost operat la un spital din Timișoara, iar săptămâna viitoare va ajunge acasă. Mihăiță Murariu, din satul George Coșbuc, comuna M a declarat, pentru BotoșaniNews.ro, că piciorul i-a fost tăiat pentru că, din păcate, din cauza tumorii nu a mai putut fi salvat. În plus, i-a fost afectat și o parte din ficat. Cu toate acestea, el este optimist.

Mă simt bine. Acum nu mă mai doare așa, în câteva zile o să pot pleca acasă. Trebuia să mă opereze marți, dar a venit domnul doctor și mi-a spus să amânăm câteva zile pentru că era o bătrână care pierdea mult sânge și trebuia operată. Am fost anesteziat, dar nu de tot. Operația a început pe la 8-9 și pe la 12 a terminat. Eu m-am trezit pe la 13. Mă simt mai bine acum, nu mai am durerile acelea îngrozitoare. Nu îmi găseam locul în pat, nu mai puteam să stau de durere. Nici să mănânc nu puteam, luam o gură, două și gata. Acum mănânc bine”, ne-a spus tânărul.

El speră ca în timp să își poată pune o proteză cu ajutorul căreia să poată merge. După ce va ajunge la Botoșani, Mihăiță va merge la medicii de aici pentru tratament la ficat, dar și la cancerul osos. Pentru operație, nu a plătit nimic, dar o să mai aibă nevoie pentru drumurile la spital și pentru proteza la picior. Cei care vor să îl ajute pot lua legătura cu el la nr de telefon

Tânăr din Botoșani, cu o tumoră uriașă la un picior, „tratat” pe lista de așteptare. Mihăiță are nevoie urgent de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *