Un adolescent din Botoșani a furat banii unui bătrân, după care l-a îmbrâncit

Un adolescent din Botoșani a furat banii unui bătrân, după care l-a îmbrâncit pe acesta și l-a determinat să cadă. Fapta s-a petrecut în spatele unui supermarket de pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Tânărul de 16 ani a văzut că bătrânul are bani asupra sa, l-a urmărit și în spatele magazinului i-a luat victimei sale, care are vârsta de 78 de ani, suma de 200 de lei.

Bărbatul a sesizat Poliția, iar oamenii legii au reușit să dea de urmele autorului. Botoșăneanul a fost reținut de polițiști, iar vineri a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile din partea Judecătoriei Botoșani sub acuzația de tâlhărie.

Bebeluș chinuit de mamă! O femeie din Botoșani își ținea copilul în condiții groaznice. Statul, obligat să preia băiețelul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 alin. (1) C.proc.pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 4130/P/2022. În temeiul art. 243 C.proc.pen. rap la art. 226 alin. (2) C.proc.pen., art. 223 alin. (2) C.proc.pen. şi la art. 202 alin. (1) – (4) lit. e) C.proc.pen., dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 26.08.2022 până la data de 24.09.2022, inclusiv, a inculpatului, SIMIONESCU Constantin-Paris, zis „Smântânel”, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie”, faptă prev. şi ped. de art. 233 C.pen. cu aplicarea art. 113 alin.3 C.pen.. În temeiul art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului SIMIONESCU Constantin-Paris. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de către inculpatul SIMIONESCU Constantin-Paris, prin apărătorul desemnat, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu ori a controlului judiciar. În temeiul art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin. (6) Cod de procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu va fi achitat Baroului Botoşani din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei (av. Drobotă Marinela). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 26.08.2022, ora 16.40.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *