Fiul liderului PNL Botoșani și-a distrus mașina pe drumul din Tudora. Șoptică: Sunt gropi extraordinar de mari

Fiul liderului PNL Botoșani și-a distrus mașina pe drumul din comuna Tudora, venind de la București. Președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, susține că fiul acestuia venea cu mașina dinspre Capitală, iar pe raza comunei Tudora, într-un moment de neatenție, a intrat cu mașina în niște gropi, unele pe mijlocul drumului.

El susține că fiul său a fost un caz fericit pentru că s-a ales doar cu două roți distruse la mașină, dar pe acel tronson în orice moment se poate produce o adevărată tragedie.

„Știm cu toții că datorită lucrărilor care se efectuează pe zona Botoșani- Târgu Frumos, tot traficul spre București se desfășoară prin comunele Vorona, Tudora, ieșirea spre Pașcani. În Tudora, să știți că lucrurile stau extraordinar de prost, sunt niște gropi mari, când spun mari mă refer la gropi care depășesc în adâncime 20 de centimetri, ceea ce înseamnă extraordinar de mult. Un membru al familiei mele, venind dinspre București, neatent fiind, și-a distrus două cauciucuri și două jante pentru că este o groapă care este chiar aproape de mijlocul drumului nesemnalizată și atunci s-a produs acest incident”, a declarat Costel Șoptică.

Totodată, el a solicitat conducerii de la Drumuri, dar și Consiliului Județean Botoșani să ia măsuri în acest sens pentru că drumul respectiv reprezintă un adevărat pericol.

5 thoughts on “Fiul liderului PNL Botoșani și-a distrus mașina pe drumul din Tudora. Șoptică: Sunt gropi extraordinar de mari

  1. Domnu`Şoptică poate fi receptiv doar la problemele familiei? eu credeam ca reprezinta interesele intregii comunitati ; până la fiul dumnealui câţi şi-au stricat maşinile acolo? Pe ei cine îi reprezintă?

  2. cum sunt afctatate beizedelel apar interesele pentru ACEL CEVA CE IA AFECTAT LUI ..IN REST !
    SE PARE CA ESTI LA BUNTONE TREBUIA SA TACI DRACU DIN GURA ! RUSINE SA VA FIE

  3. Vedeți interesul cetățeanului nu a existat dacă beizadeaua tras pe nas a distrus mașină dinn șpagă e mare problemă…până acum nu au văzut gropile TUSINE HOADRE CACANII

  4. Sunt intrigati doar când sunt ei afectați in rest nu il doare capul cati și-au distrus mașinile poporul român.. capul lor cu minte cat gămălie de mac…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *