La Botoșani încă sunt școli cu WC-ul în curte. Aproape 150 de unități de învățământ nu au autorizație de funcționare, la început de an școlar

toaleta la tara- WC la scoalaLa Botoșani, în 2022, încă sunt școli care au WC-ul în curte. Aproape 150 de unități de învățământ din județul nostru nu au autorizație de funcționare la început de an școlar. Anunțul a fost făcut, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, de inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc.

„Sunt 475 de unități de învățământ pregătite, eu spun, pentru noul an școlar. Toate au și stocurile pentru măsurile antiCOVID. Sunt 279 de unități care au autorizație sanitară de funcționare, 146 nu au această autorizație și cinci sunt în curs de autorizare”, a spus șeful ISJ.

El a precizat că, alături de Instituția Prefectului, se fac demersuri pentru ca unitățile de învățământ din județ să aibă toate sistemele de surpaveghere puse la punct astfel încât până la sfârșitul anului școlar „să fim în procentaj foarte mare în ceea ce privește siguranța și accesul securizat în unitățile de învățământ”.

La conferința de presă a PNL Botoșani au participat și liderul partidului, Costel Șoptică, și prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Bebeluș chinuit de mamă! O femeie din Botoșani își ținea copilul în condiții groaznice. Statul, obligat să preia băiețelul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *