Primarul din Botoșani mai vrea o șosea de centură, deși cea de la Curtești nu e nici măcar pe hârtie

sosea de centura, stiri, botosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, mai vrea o șosea de centură, deși cea de la Curtești nu e nici măcar pe hârtie. El a declarat că vrea să construiască o șosea de centură care să asigure legătura dintre drumurile spre Iași și Suceava cu drumul care duce spre Ștefănești și Vama Stânca. Primul pas al primarului este să facă un nou studiu de fezabilitate.

„Această variantă poate continua cu un inel de circulație pe care îl avem în vedere și vom face un alt studiu de fezabilitate pentru ocolirea municipiului Botoșani pe partea de Est, spre Stăuceni, cu banii pe acre îi vom recupera din studiul de fezabilitate pe care i-am plătit din cotizația membrilor Zonei Metropolitane”, a spus Andrei.

El a precizat că licitația pentru studiul de fezabilitate pentr șoseaua de centură prin Curtești a municipiului Botoșani a fost finalizată. Anunțul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Potrivit acestuia, este vorba despre o investiție de 50 de milioane de euro, iar următorul pas va fi tocmai execuția acestei artere, care va decongestiona traficul din municipiu.

VIDEO Licitația pentru șoseaua de centură ocolitoare a municipiului Botoșani a fost finalizată. Primar: Următoarea etapă va fi execuția acestei artere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *