VIDEO Licitația pentru SF-ul pentru șoseaua de centură ocolitoare a municipiului Botoșani a fost finalizată. Primar: Următoarea etapă va fi execuția acestei artere

Licitația pentru studiul de fezabilitate pentru șoseaua de centură ocolitoare a municipiului Botoșani a fost finalizată. Anunțul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Potrivit acestuia, este vorba despre o investiție de 50 de milioane de euro, iar următorul pas va fi tocmai execuția acestei artere, care va decongestiona traficul din municipiu.

„Licitația s-a încheiat. Nu au fost contestații, astfel încât, într-un termen de câteva luni de zile, prin Asociația Zona Metropolitană Botoșani, refacem studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru șoseaua de centură care va ocoli municipiul Botoșani prin Curtești, cu o finanțare pe care o avem într-un protocol de la Ministerul Transportului astfel încât următoarea etapă va fi execuția acestei artere”, a spus primarul.

Edilul susține că artera reprezintă o alternativă pentru cei care au de mers între Suceava și Iași și va decongestiona traficul în zona Mihail Kogălniceanu, Maior Ignat, Viilor.

One thought on “VIDEO Licitația pentru SF-ul pentru șoseaua de centură ocolitoare a municipiului Botoșani a fost finalizată. Primar: Următoarea etapă va fi execuția acestei artere

  1. PRIMARE ESTI BOLNAV DE CE SIFONEZI BANII PRIMARIEI FLUTUR ARE FACUTE 3 STUDII DE FEZABILITATE ….ORASUL ESTE NEASFALTAT STRAZILE SUNT DEJA DISTRUSE SI TU DAI BANII PE STUDII DE SIFONAT BANII PRIMARIE??
    REVINOTI!
    TEATRUL CADE PE TINE SI TU SIFONEZI BANII PUBLICI ? CAND TE-AM VOTAT NE-AI PROMIS CA ASFALTEZI ORASUL ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *