FOTO O femeie din Botoșani și-a înmormântat tatăl, apoi a mers să tămâieze. Și-a pus mâinile în cap când a văzut ce s-a întâmplat cu mormântul!

O femeie din Botoșani și-a înmormântat tatăl duminică, iar așa cum prevede tradiția, luni, a mers la mormântul părintelui său să dea cu tămâie. Și așa distrusă de durere după pierderea tatălui, Cristina Bulgariu și-a pus mâinile în cap când a văzut în ce hal arată mormântul părintelui său.

Alături, a fost săpată o groapă pentru o altă persoană decedată, iar tot pământul a fost aruncat peste mormântul tatălui său, aruncând florile, coroanele de la căpătâiul celui decedat.

„La cimitirul Eternitatea am avut surpriza neplăcută să vedem, astăzi, când am ajuns, că mormântul în care a fost îngropat tata acum două zile a fost acoperit cu pământ de la un alt mormânt vecin, proaspăt săpat, iar coroanele au fost aruncate în buruieni, la câțiva metri distanță. De asemenea și lumânările și tot ce era pus pe mormânt”, spune femeia.

Botoșăneanca se arată indignată de bătaia de joc în care s-a făcut totul, „fără pic de respect față de rudele îndurerate ale celui decedat ori chiar față de cel mort”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *