Soț pierdut în timpul unei nunți la Botoșani. Bărbatul, căutat de nuntași

O nuntă cu peripeții a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la Botoșani. Unul dintre nuntași a reușit să pună pe jar invitații prezenți la petrecere după ce și-a abandonat soția la masă și … a dispărut. Omul, de aproximativ 50 de ani, din localitatea Adășeni, a mers la nuntă, la Rediu, alături de soția sa, dar și alți consăteni, cu un autocar pus la dispoziție de miri. La petrecere, a dansat, a cinstit, a chefuit, dar la un moment dat a ieșit afară și nu a mai revenit.

A ieșit din local, a plecat și bun plecat! Și-a lăsat nevasta acolo”, ne-a mărturisit unul dintre nuntași.

Soția l-a căutat o vreme, apoi s-a gândit că o să revină în local. S-a pus la masă și a așteptat. Degeaba! Botoșăneanul nu și-a făcut apariția nici după câteva ore. La finalul nunții, invitații de la Adășeni au avut la dispoziție autocarul pentru a merge acasă. Nuntașii au urcat, dar botoșăneanul era în continuare dispărut. L-au căutat o vreme prin zonă, dar nu au dat de el, așa că a rămas soția și ceilalți au plecat.

„Când să mergem toți cu autocarul, surpriză: s-a pierdut domnul. Nevasta a rămas acolo să îl caute și să anunțe apoi autoritățile pentru pierderea sau dispariția lui. Noi am presupus că poate a rătăcit autocarul și a plecat cu alți nuntași din alte locuri”, ne-a mai spus nuntașul.

Femeia tot nu a reușit să îl găsească așa că într-un final a plecat acasă destul de îngrijorată, dar sperând că omul e la domiciliu. Nu era, așa că a hotărât să alerteze poliția.

Îmbrăcat la patru ace, s-a prezentat în fața soției

Surpriză însă, luni, puțin după orele amiezii și-a făcut apariția nuntașul dispărut. Îmbrăcat la patru ace, ca în seara nunții, omul a povestit că, de fapt, a adormit prin zona restaurantului și habar nu a avut că lipsa sa a provocat atâta tevatură. Din fericire, nu a pățit nimic, dar s-a ales cu o durere de cap de la mahmureală și, cel mai probabil, o muștruluială din partea soției.

Autor: Mihaela Macovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *