Alertă! Polițiștii, jandarmii și pompieri din Botoșani chemați să ajute la căutarea unui adolescent rătăcit într-o pădure

Polițiștii, jandarmii și pompieri din Botoșani chemați să ajute la căutarea unui adolescent rătăcit într-o pădure de pe raza județului Iași. O femeie din comuna Deleni a sunat la 112 spunând că fiul acesteia în vârstă de 15 ani s-ar fi rătăcit. Băiatul ar fi fost în pădure alături de membrii familiei sale, însă s-a îndepărtat de grup și s-a rătăcit.

La fața locului au intervenit inițial polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hîrlău care arondează teritorial zona de interes, ulterior forțele fiind suplimentate în cascadă cu polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri Poliției orașului Hîrlău, reprezentanți ai I.J.J. Iași și I.S.U. Iași, câinele de urmă, voluntari pedeștri și cu ATV-uri, pădurari, reprezentați ai Asociației Club Sportiv 4×4 Iași cu autoturisme adaptate mediilor și zonelor geografice dificile.

Întrucât zona de căutare era învecinată cu județul Botoșani, activitățile de căutare au fost sprijinite din direcția opusă de către polițiști din cadrul I.P.J. Botoșani care au fost de asemenea însoțiți de un câine de urmă, reprezentanți I.S.U. și I.J.J. Botoșani.

Eforturile forțelor angrenate în misiune au dat roade, iar în jurul orei 20.00, tânărul a fost găsit, la ieșirea din pădure în apropierea satului Pârcovaci. Tânărul era dezorientat și deshidratat, dar starea sa de sănătate este stabilă.

 

Preotul din Botoșani considerat urmașul lui Arsenie Boca. “Iți citește gândurile înainte să apuci să-i spui cum te cheamă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *