O comună din Botoșani va avea rețea de gaz. Meritul aparține unei primării vecine

O primărie din județul Botoșani va beneficia de rețea de gaz metan, ca urmare a unui proiect derulat de o primărie dintr-o comună vecină. Este vorba de comuna Prăjeni, care va primi gaz în baza unei documentații depuse de Primăria comunei Plugari din județul Iași.

Prăjeni, dar și satele Câmpeni, Lupăria și Miletin vor avea gaz in cadrul proiectului „Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Plugari din judetul Iasi și comuna Prăjeni din județul Botoșani”, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Administrația din comuna Plugari din Iași a lansat, vineri, licitația pentru concesionarea, pe o perioadă de 49 de ani,  a serviciului public de distribuție a gazelor naturale din localitatile Plugari, Borosoaia si Onesti din comuna Plugari, judetul Iasi, si satele Prajeni, Campeni, Luparia, Miletin din comuna Prajeni, judetul Botoșani.

FOTO Monden! Fiica președintelui Consiliului Județean Botoșani, nașă de botez. Pe cine a creștinat Maria, alături de Doina și Dinu Federovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *