FOTO Monden! Fiica președintelui Consiliului Județean Botoșani, nașă de botez. Pe cine a creștinat Maria, alături de Doina și Dinu Federovici

Maria Federovici, fiica președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a botezat, vineri, un băiețel. Aceasta l-a creştinat pe Luca, copilul nepoților șefei CJ Botoșani.

Părinţii micuţului, Ionuț și Georgiana Federovici,  s-au căsătorit anul trecut şi au fost cununaţi de Doina Federovici și soțul acesteia, Dinu.

Botezul micuțului Luca a avut loc la Biserica ”Cuvioasa Parascheva”, Maria fiind însoțită și ajutată de părinții ei.

”Să ne trăiești micule creștin Luca. Îți dorim din toată inima ca în viață ta să întâlnești brațe deschise, mâini care să te conducă pe drumul cel drept, oameni care să te iubească și să fie buni cu tine. Să ai curajul de a merge pe drumul tău propriu, credința că poți muta munții din loc și încredere în puterea ta! Să crești mare, sănătos și să ai o viață fericită!
 Dragi parinti,
Vă dorim din suflet ca micul creștin LUCA să fie sănătos și mereu luminos, să aducă zâmbete și liniște în inima oricui il va întâlni și cunoaște, să fie înțelept și să vă ofere dragi parinti rasplata binemeritată că l-ați adus pe lume într-o familie minunată… Iar voi, cu mult curaj, putere și înțelepciune să-i ghidați pașii pe drumuri drepte!”, a fost urarea Doinei Federovici.

Foto; Facebook Doina Federovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *