FOTO O femeie din Botoşani, amendată după ce a făcut grătar în faţa blocului

O femeie din Botoşani a fost amendată, joi, de poliţiştii locali, după ce a făcut grătar în faţa blocului, a anunţat Poliţia Locală. Patrula mobila din cadrul Serviciului Protecţia Mediului a surprins-o pe botoşăneanca în vârstă de 32 ani în momentul pregătea un grătar cu preparate din carne pentru familie, chiar pe aleea care duce la scara blocului.

Femeia a fost nemulţumită că poliţiştii locali îi interzic să facă grătar, aşa încât a reacţionat cu injurii. Din acest motiv, poliţiştii i-au aplicat o sancţiune de 800 de lei.

„Lipsa de respect şi faptele constatate de echipajul Poliţiei Locale, contravin prevederilor art.7 lit. q, din Legea nr. 54/2012 – Legea privind desfășurarea activităților de picnic, iar atitudinea, injuriile aduse şi expresiile jignitoare la adresa vecinilor si organelor de ordine, au condus la sancţionarea persoanei cu amendă de 800 lei, în conformitate cu prevederile art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991„, a transmis Poliţia Locală Botoşani.

Poliţiştii locali anubţă că, în următoarea perioadă, vor intensifica activitatea de patrulare şi asigurare a respectării legislației privind protecţie a mediului.

FOTO Casă cuprinsă de un incendiu într-o comună din Botoșani. Vezi de la ce au pornit flăcările

One thought on “FOTO O femeie din Botoşani, amendată după ce a făcut grătar în faţa blocului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *