Un înger de copil! Rugăciunea scrisă de Andreea, fetița moartă în accidentul de la Sarafinești, care i-a stat la căpătâi

Fetița de 12 ani, care a murit în accidentul de la Sarafinești, a fost condusă, joi, pe ultimul drum. Andreea a fost un copil foarte iubit. Mama sa a fost nedezlipită de la căpătâiul copilei. O fotografie cu Andreea și o rugăciune pe care copila a scris-o la ora de religie pentru Fecioara Maria i-a fost așezată lângă trupușorul ei neînsuflețit. Andreea nu mai este, dar în scurta perioadă cât i-a fost dat să trăiască printre noi a reușit să își facă loc în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o.

A fost un copil educat, cu credință în Dumnezeu, un copil blând, prietenos și cu mult respect. Ea a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni, colegi, dar și simple cunoștințe care au auzit de tragedie. Îndurerată, nașa de botez a copilei spune că a fost o fetiță exemplu, „minunată, cum rar întâlnești”. Andreea a fost înmormântată în rochie de mireasă, într-un sicriu alb înconjurat de flori, în cimitirul din localitate.

Cum s-a produs tragedia

La locul tragediei, a fost făcut un altar de lumanari

Potrivit polițiștilor, la data de 14 august a.c., în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul județean DJ 208 H, dinspre localitatea Vorona înspre localitatea Corni, pe un tronson de drum în aliniament, în localitatea Sarafinești, botoșăneanul ar fi surprins și accidentat mortal, o minoră de 12 ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers, pe sensul opus de stradă, paralel cu autoturismul. Totodată, în urma impactului a rezultat și vătămarea corporală a unui minor, pasager în autoturism.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior a fost pus sub cercetare în libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *