Atât de trist! Fetița de 12 ani, moartă în accidentul de la Vorona, era singurul copil al familiei. „O fetiță minunată, un exemplu pentru toți copiii”

Durere de nedescris în comunitatea din Vorona, acolo unde o copilă a sfârșit sub roțile unui autoturism Audi în cursul zilei de duminică. Andreea avea doar 12 ani și era un copil de o bunătate rară, spun apropiații. Era singurul copil al familiei, iar întreaga comunitate o cunoștea pe fetiță. Nașa ei de botez spune că era „o fetiță minunată, un exemplu pentru toți copiii, o bunătate cum foarte rar întâlnești, cu respect nemărginit”.

Cum s-a produs tragedia

Potrivit polițiștilor, la data de 14 august a.c., în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul județean DJ 208 H, dinspre localitatea Vorona înspre localitatea Corni, pe un tronson de drum în aliniament, în localitatea Sarafinești, botoșăneanul ar fi surprins și accidentat mortal, o minoră de 12 ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers, pe sensul opus de stradă, paralel cu autoturismul. Totodată, în urma impactului a rezultat și vătămarea corporală a unui minor, pasager în autoturism.

”Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat Delia Neniscu.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei care au cunoscut-o:

Dumnezeu sa te ierte finuta noastră cuminte și frumoasa!

Condoleante ,cea mai mare durere …. Odihna ușoară și Dumnezeu sa o ierte!

Dumnezeu sa te ierte inger frumos. Doamne fereste!

Ce tragedie! Îmi imaginez câtă durere e în sufletul părinților! Dumnezeu să o odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *