FOTO Impresionant! Un fost primar din Botoșani și soția sa, sărbătoriți la aniversarea a 70 de ani de căsătorie. Care este secretul lor

Se spune că e ușor să faci o nuntă, să întemeiezi  o familie, dar e foarte greu să o menții. Asta pentru că, așa cum știm, pasiunea care e la început e trecătoare, și numai în unele cazuri e înlocuită de dragostea adevărată,  respect reciproc și  înțelegere. Doi bătrânei din comuna Avrămeni pot spune cu bucurie că au reușit să treacă peste orice…împreună. De 70 de ani, soții Baciu au o căsnicie trainică, iar recent au fost felicitați de conducerea primăriei din localitate cu ocazia sărbătoririi nunții de platină. Secretul lor? S-au sprijinit și respectat reciproc, nu s-au luptat în orgolii și au rezolvat întotdeauna neînțelegerile dintre ei prin comunicare.

Cei doi soți, Alexandru, de 91 de ani, și Maria, de 92 de ani,  trăiesc în satul Dimitrie Cantemir din comuna Avrămeni, iar cu ocazia împlinirii a 70 de ani de căsătorie, primarul Ioan Bucatariu le-a trecut pragul casei pentru a-i felicita așa cum se cuvine.

„O să spuneți că nu e mare lucru căci sunt multi ajunsi la vârsta aceasta, dar, atenție, cei doi se laudă nu cu șaptezeci de ani de vârsta, ci cu șaptezeci de ani de căsnicie. Ei, ce spuneti acum, este acesta un moment special? Eu sunt convins că da si va doresc tuturor sa aveti ocazia să aveți o astfel de sărbătoare. Așadar, cu flori in mana si emoție în suflet am ajuns la casa celor doi oameni minunați pentru a le transmite cele mai frumoase gânduri și pentru a-i felicita personal. Am fost primit de familia Baciu asa cum ma asteptam, cu bucurie si cu căldură. Domnul Baciu, fost primar al comunei, ne-a demonstrat încă o dată că mereu a iubit oamenii si ca s-a simțit împlinit in mijlocul lor spunandu-ne ca au sărbătorit această borna impresionantă chemandu-i pe toți locuitorii satului sa le calce pragul. Absolut impresionant spun eu. Ii felicit inca o data pentru vitalitatea si persevernta dumnealor, le doresc multi ani cu sănătate și de acum inainte si le mulțumesc ca sunt protagoniștii unor momente cu o încărcătură emoțională de o asemenea anvergură”, a spus primarul.

Cei doi au avut împreună trei copii, două fete și un băiat. Din păcate, băiatul s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *