38 de cupluri care au marcat nunta de aur, felicitate de primarul Botosaniului

38 de cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie au fost sarbatorite, marti, de Executivul Primariei. Ceremonia a fost organizata in sala de sedinte a Consiliului Local. Primarul a oferit fiecarui cuplu intr-un cadru festiv câte un buchet de flori, o diplomă de fidelitate şi câte 300 lei. De asemenea, cupolurile au mai primit si cite un pachet cu dulciuri.

"E o tradiţie la primărie, o tradiţie frumoasă sa facem acest moment. Este momentul în care incercăm şi noi, cei de la primărie să vă oferim dumneavoastra măcar ceva. Întotdeauna am început acest discurs cu emoţie şi cu mulţumiri, şi vreau să vă mulţumesc în mod deosebit pentru că sunteţi cei care aţi contribuit foarte mult la dezvoltarea Botoşaniului. De-a lungul vremii, aţi făcut ceva pentru Botoşani , nu ştiu cât a făcut Botosaniul pentru dumneavoastra şi pentru asta trebuie să vă mulţumesc din suflet", le-a spus primarul Catalin Flutur persoanelor prezente la ceremonie.

La ceremonie a participat si protopopul Lucian Leonte. De asemenea, elevi de la Liceul de Arta au sustinut un concert de colinde.

Aceasta este a treia ceremonie dedicată cuplurilor care au împlinit anul acesta 50 ani de căsătorie.

cartoane_castilio_2.jpg