Cântăreața de muzică populară din Botoșani care a trăit o poveste de dragoste ca-n filme! S-a îndrăgostit de soțul ei când avea șase ani

Cântăreața de muzică populară din Botoșani, Daniela Condurache, are o viață cum mulți și-ar fi dorit. Dincolo de năzbâtiile copilăriei, interpreta de muzică populară a făcut cunoștință, de la o vârstă fragedă, cu cel mai frumos sentiment. La doar 6 ani, Daniela Condurache a simțit fiorul dragostei, pe care l-a luat inițial în joacă. Anii au trecut, iar destinele celor doi foști copii s-au unit, în final, în taina cununiei, scrie cancan.ro.

Muzica a fost cea care i-a adus readus față în față, iar momentele de dragoste trăite de Daniela Condurache și Constantin Mândrișteanu seamănă cu un film. Amândoi au renunțat la relațiile în care erau implicați pentru a putea continua ceea ce păruse să fi început când aveau 6 ani. Cântecul i-a oferit Danielei Condurache cele mai frumoase aminitiri. Chiar dacă artista se mândrește cu toate momentele petrecute alături de bărbatul vieții sale, asta nu înseamnă că nu este lipsită de regrete.

„Ne-am regăsit după mulți ani la Orchestra «Rapsozii Botoșanilor»”

Daniela Condurache mărturisește că ar face schimbări majore, dacă ar lua-o de la capăt. Implicarea intensă în lumea folclorului și-a pus amprenta serios asupra artistei, fiind, de altfel, și motivul pentru care Daniela Condurache și Constantin Mândrișteanu nu au reușit să aducă pe lume moștenitori.

„Prima dragoste a fost la șase ani, când eram preșcolari. E vorba despre Constantin Mândrișteanu, căruia i-am devenit soție. Eram colegi și aveam afinități unul față de altul. Ne-am regăsit după mulți ani la Orchestra Rapsozii Botoșanilor. Bucuria de a ne revedea după atâta timp a fost reciprocă. El avea atunci altă prietenă, eu alt prieten. Fiind împreună în fiecare zi, în turnee, ne-am apropiat. El a făcut primul pas!”, a povestit Daniela Condurache la Etno TV.

„La divorț aveam piciorul rupt, am mers la divorț la brațul lui”

Muzica i-a dat Danielei Condurache, dar i-a și luat. După aproape două decenii de căsnicie, cei doi îndrăgostiți au hotărât să o ia pe căi separate.

„Am fost căsătoriți 16 ani, motivul nostru la divorț: am fost prea mult timp plecată de acasă. La divorț aveam piciorul rupt, am mers la divorț la brațul lui. Flacăra încă există, ne purtăm respect reciproc, colaborăm”, a mai spus Daniela Condurache, pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com