Plânge neîncetat! Solista Daniela Condurache, răpusă de moartea lui Iulian Cojocaru. A fost ca și copilul ei

Artista Daniela Condurache plange neincetat de la aflarea vestii conform careia Iulian Cojocaru s-a stins din viata intr-un cumplit accident. Alaturi de nasa ei, Laura Lavric, a participat la inmormantarea tanarului artist de 28 ani. Printre hohote de lacrimi, Daniela Condurache a povestit pentru Star Popular cat de mult l-a iubit pe Iulian: VEZI VIDEO IN ARTICOL

Indragita artista Daniela Condurache este sfasiata de durere dupa pierderea lui Iulian Cojocaru. Il stia de cand era copil, cand au cantat impreuna la Festivalul Calatis, Iulian avand doar 9 ani. A crescut sub ochii ei iar lumea spunea despre Daniela Condurache ca-i este lui Iulian ca a doua mama.

”Nu doar ca el canta extraordinar, era un baiat saritor, pentru toata lumea avea o vorba buna. Era muncitor, din munca lui si-a facut casa, n-a dormit noptile. A ramas un copilut de doi ani jumate, nu am cuvinte sa va spun. Copilul nu a fost adus la inmormantare, a stat acasa la una din bunici, si a inceput sa planga atat de tare, nimeni nu i-a mai intrat in voie. Era ultimul lucru la care ma puteam gandi. El era intotdeauna sufletul petrecerii, cantam impreuna, era un pianist extraordinar, era singurul care ma acompania la romante. Este infiorator, nu-mi vine sa cred. Nu ne revenim, si Laura Lavric e la fel, e terminata.”, a povestit Daniela Condurache, in hohote de plans, pentru Star Popular.

Sute de oameni l-au condus, astazi, pe Iulian Cojocaru pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a fost oficiata de zece preoti. Durerea pe care o simt membrii familiei este cumplita.

”Parintii lui spuneau ca de 28 de ani numai bucurii le-a facut.  E cumplit, nu stiu cum o sa treaca, saracii, sa-i intareasca Dumnezeu. Lumea spune ca am fost ca o a doua mama si am atata suferinta, dar parintii lui si sotia nu pot sa imi imaginez. Eu plang de duminica neincetat. Am si o operatie la ochi, m-am operat de cataracta, si nu aveam voie sa plang sau sa stau in soare.”, ne-a mai declarat indragita artista Daniela Condurache.

Vezi video cu declarația Danielei Condurache!

Sursa: StarPopular

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *