Tânăr salvat dintr-o altercație de un jandarm botoșănean aflat în timpul liber. Bărbatul, bătut cu sălbăticie, a fost transportat la spital

masina jandarmi, stiri, botosaniDuminică dimineață, în jurul orelor 04.00, un subofițer jandarm aflat în timpul liber a observat, în apropierea unui club din zona centrală a orașului Darabani, o persoană căzută pe trotuar care era lovită cu sălbăticie de câțiva tineri cu picioarele și cu câteva sticle goale, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Pentru a opri agresiunea, jandarmul a solicitat sprijinul unei persoane aflate în apropiere și a intervenit imediat, somându-i pe agresori să se oprească, aceștia confirmându-se și culcându-se la pământ. Deoarece bărbatul agresat era inconștient și prezenta la nivelul capului răni care sângerau în urma loviturilor primite, subofițerul a solicitat prin apel 112 prezența unei ambulanțe pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar până la sosirea acesteia a luat măsurile de prim-ajutor necesare”, a precizat Izotov.

După stabilizare, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalul Municipal Dorohoi pentru investigații suplimentare.
Cazul a fost preluat de către un echipaj de poliție sosit în scurt timp, fiind identificați ulterior patru dintre agresorii care între timp părăsiseră zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *