Șoferul care a distrus cu mașina un gard, la Săveni, era aproape de comă alcoolică. Cât a arătat etilotestul

Șoferul de 31 de ani, din Săveni, care a produs accidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Uzinei, era aproape de comă alcoolică. Potrivit polițiștilor, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe strada Uzinei, a pierdut controlul asupra direcției se mers și a întrat în impact cu gardul unei locuințe. În urma prodcerii evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au înlăturat pericolul de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *