FOTO Accident la Săveni! Un șofer a intrat cu mașina în gardul unei case

Un bărbat, în vârstă de 31 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după mașina pe care o conducea a intrat în gardul unei gospodării și s-a oprit în peretele unei case. Evenimentul rutier a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza orașului Săveni.

Două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au înlăturat pericolul de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. Poliția va stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Șoferul era băut

Potrivit polițiștilor, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe strada Uzinei, a pierdut controlul asupra direcției se mers și a întrat în impact cu gardul unei locuințe. În urma prodcerii evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Șoferul care a distrus cu mașina un gard, la Săveni, era aproape de comă alcoolică. Cât a arătat etilotestul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *