Imagini de groază într-o comună din Botoșani! Un bărbat a ucis cu mașina un cățel. Totul ar fi fost o răzbunare

Imagini de groază într-o comună din județul Botoșani, unde un bărbat a ucis cu mașina un cățel. Nenorocirea a avut loc în cursul zilei de luni, la Vorniceni, iar totul ar fi fost din răzbunare.

T.I. circula cu un Passat Intermedia pe raza localității, iar la un moment dat a mărit viteza, a tras de volan și a călcat cățelul. Proprietara patrupedului spune că „eram de față si “domnul” a tras de volan spre caine doar ca sa il calce”.

„Eu eram cu câinele pe marginea drumului, iar acesta a tras de volan spre câine si a călcat o pe această direct pe cap si nu a reacționat in niciun fel, si-a continuat drumul cu aceeași viteză, in zona fiind si copii. Caine meu era un Bichon de aproape un an”, ne-a mărturisit, cu tristețe, tânăra.

Potrivit acesteia, bărbatul ar fi spus că nu a făcut-o intenționat, însă, spune ea, sunt martori care au văzut cum acesta a tras de volan pentru a se asigura că lovește cățelul. Se pare că la mijloc ar fi fost o răzbunare.

„S-a certat cu tatăl meu acum ceva timp”, spune tânăra.

Cel mai probabil, aceasta va sesiza Poliția Animalelor.

2 thoughts on “Imagini de groază într-o comună din Botoșani! Un bărbat a ucis cu mașina un cățel. Totul ar fi fost o răzbunare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com