O firmă construiește în municipiul Botoșani o stație de carburanți și un bloc cu 6 etaje

O firmă și-a anunțat intenția de a construi în municipiul Botoșani o stație de carburanți și un bloc cu șase etaje, depunând la Primăria Botoșani o documentație în acest sens. Noile construcții vor fi ridicate pe Calea Națională, la numărul 1C, iar investitorul este din localitatea Clinceni din județul Ilfov.

Potrivit reprezentanților Primăriei Botoșani, societatea interesată să construiască o stație mixtă de carburanți și un bloc de locuințe colective cu S+P+6E se numește Orlando Fresh Food SRL, cea care deține un teren de 5.000 metri pătrați în Zona Industrială a municipiului, lângă benzinăria Berișteanu.

Datele Ministerului de Finanțe arată că societatea comercială Orlando Fresh Food SRL are ca obiect principal de activitate „Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun”. Ea a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 3.127.586 lei și un profit net de peste un milion de lei.

Tânărul din Botoșani care a fost luat de elicopterul SMURD, agresat după ce a încercat să își apere, alături de tatăl său, o proprietate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *