Tânărul din Botoșani care a fost luat de elicopterul SMURD, agresat după ce a încercat să își apere, alături de tatăl său, o proprietate

Tânărul din Botoșani care a fost luat, duminică, de elicopterul SMURD și transferat la o clinică din Iași, a fost agresat după ce a încercat să își apere, alături de tatăl său, o proprietate agricolă. Cei doi au surprins un bărbat în timp ce păștea oile pe terenul lor, iar între ei s-a iscat un conflict finalizat cu o bătaie generală.

Potrivit polițiștilor, botoșăneanul, de  49 de ani, împreună cu fiul său, de 22 de ani, au surprins pe terenul proprietate personală o  turmă de ovine care era păstorită de socrul proprietarului, un bărbat de 65 de ani, din comuna Vorniceni. Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cele 3 persoane s-au lovit reciproc, cu pumnii, picioarele și obiecte contondente, provocându-și suferințe fizice.

La scurt timp la locul altercației s-a deplasat și proprietarul turmei de ovine,un bărbat de 48 de ani, din comuna Vorniceni, cu câinii pe care îi deține la stână. Câinii i-au atacat pe cei doi bărbați, îl mușcă pe tânărul de 22 de ani, provocându-i excoriații.

Totodată, proprietarul ovinelor îl deposedează pe bărbatul de 49 de ani de telefonul mobil și îl lovește pe acesta cu un obiect contondent în zona capului. Ulterior, victimele au fost transportate de urgență la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii din Botoșani efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, distrugere și loviri sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *