Botoșăneanul mort în accident va fi înmormântat în Italia. Mesaje sfâșietoare după moartea sa

Botoșăneanul mort în accidentul cumplit din Italia va fi înmormântat departe de casă. Răzvan Zaharia va fi condus pe ultimul drum în Italia, iar înmormântarea va fi luni, în Castelvetrano. Răzvan s-a izbit cu scuterul într-un zid. Tragedia s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6 august 2022. Răzvan Constantin Zaharia, în vârstă de numai 27 de ani și originar din județul Botoșani, era rezident în localitatea Castelvetrano, provincia Trapani din Sicilia.

Tânărul era însurat și împreună cu soția sa, Felicia, au adus pe lume un băiețel. Copilul va trebui să crească acum fără tată, având în vedere că viața lui Răzvan a fost răpusă în jurul orei 01:30 din noaptea trecută, conform celor relatate de site-ul de știri locale newsicilia.it.

Potrivit sursei citate, el se deplasa la acea oră, la bordul unui scuter de 125 de centimetri cubi, pe via IV Novembre din Castelvatrano. A pierdut controlul vehiculului și s-a izbit apoi de un zid aflat la capătul străzii.

Apropiații au transmis mesaje sfâșietoare după moartea sa:

„Încã nu pot crede cã ai plecat aşa fulgerãtor nepoate.. Dumnezeu sã te ţinã la dreapta lui.. Suflet nevinovat!!”

„Drum lin fratele meu, prea devreme ne-ai lăsat, inimă și suflet bun, o să fii întotdeauna in inimile noastre, Dumnezeu să te ierte…”

„Nepoate ne-ai lăsat cu inima ruptă”

„Condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte! F mare păcat, băiat tânăr ,ai rupt sufletul la toți, Răzvan. Drum lin la îngeri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *