FOTO Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit în Italia, într-un cumplit accident. A lăsat în urmă o soție și un copil de nici doi ani

Un tânăr de 27 de ani, din județul Botoșani, a murit într-un cumplit accident care a avut loc în Italia. Răzvan s-a izbit cu scuterul într-un zid. Tragedia s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6 august 2022. Răzvan Constantin Zaharia, în vârstă de numai 27 de ani și originar din județul Botoșani, era rezident în localitatea Castelvetrano, provincia Trapani din Sicilia.

Tânărul era însurat și împreună cu soția sa, Felicia, au adus pe lume un băiețel. Copilul va trebui să crească acum fără tată, având în vedere că viața lui Răzvan a fost răpusă în jurul orei 01:30 din noaptea trecută, conform celor relatate de site-ul de știri locale newsicilia.it.

Potrivit sursei citate, el se deplasa la acea oră, la bordul unui scuter de 125 de centimetri cubi, pe via IV Novembre din Castelvatrano. A pierdut controlul vehiculului și s-a izbit apoi de un zid aflat la capătul străzii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com