Un bărbat din județul Botoșani, lovit în zona capului cu un obiect contondent. A fost transportat la spital

Un cioban din județul Botoșani a ajuns la spital în stare critică, după ce a fost lovit de un individ în zona capului. La data de 3 august 2022, poliștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, din comuna Lunca a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul de 63 de ani, din satul Zlătunoaia, comuna Lunca , lucrează ca și îngrijitor de animale la o stână din comuna Lunca, alături de un bărbat de 37 de ani. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unei discuții avute în contradictoriu, bărbatul de 37 de ani l-ar fi lovit pe acesta, în zona capului cu un obiect contondent, cauzându-i acestuia suferințe fizice, iformează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Bărbatul de 63 de ani a fost preluat de un echipaj medical în vederea acordării de tratament de specialitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *