Un botoșănean, dat câștigător la America Express. Premiul este de 30.000 euro

Un botoșănean este dat câștigător al concursului America Express. Este vorba despre actorul și comediantul Cătălin Bordea, originar din Botoșani, care a făcut echipă cu Nelu Cortea. Potrivit Gândul.ro, după aproape două luni departe de România, de familii și prieteni, Bordea și Cortea au cu ce se lăuda. Au luat marele premiu la America Express, reușind să ducă la bun sfârșit marile provocări puse la cale de echipa de producție de la Antena 1. I-au învins pe Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, dar și pe cele două componente ale trupei Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, și și-au adjudecat amuleta supremă, de 30 de mii de euro.

Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a anunțat Bordea pe Instagram imediat ce a revenit în România.

Cine e Cătălin Bordea, câștigătorul America Express?

Actor și comedian, tânărul originar din Botoșani este, de ani buni, colegul de emisiune al lui Dan Capatos, dar și fondator (și proprietar – partener), împreună cu Micutzu (Cosmin Nedelcu), al clubului de comedie The Fool, din Capitală. Este căsătorit cu Livia Bordea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *