Doi tineri din Botoșani reținuți pentru tâlhărie. Au făcut prăpăd într-o locuință

foto arhiva

Doi tineri, din județul Botoșani, sunt cercetați de polițiști pentru tâlhărie calificată, distrugere, lovire și alte violențe. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 2 august 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 22 și 26 de ani, din comunele Vorniceni și Ungureni.

Potrivit anchetatorilor, „cei doi, la data de 31 Iulie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința persoanelor vătămate, din comuna Ungureni, și le-ar fi lovit, provocându-le leziuni la nivelul corpului. În același context, cei doi ar fi distrus bunuri din locuință și ar fi sustras un portofel, care conținea documente și bani”.

La data de 2 august a.c., au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, prilej cu care au fost descoperite bunuri care interesează cauza, inclusiv portofelul reclamat ca fiind sustras, de către persoanele vătămate.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *