Botoșani, în presa națională: Angajaţii DSPSA au obligaţia să verifice cât de excitaţi sunt cei care intră în locurile de joacă. „Probabil o să-i punem să se dezbrace în pielea goală”

loc joaca parcul mihai eminescuBotoșaniul a ajuns din nou în presa națională după hotărârea controversată, prin care Primăria municipiului Botoşani interzice accesul persoanelor care au consumat produse afrodisiace în spaţiile de joacă.

Recent, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local Botoşani, a fost aprobat regulamentul de administrare şi utilizare a spaţiilor de joacă din oraş. Astfel, accesul în spaţiile de joacă a fost interzis celor care au folosit produse afrodisiace sau celor care consumă aceste substanţe în timp ce se află în acel perimetru.

Regulamentul a fost realizat de funcţionarii Primăriei şi votat de consilieri.

„Regulamentul a venit la propunerea Primăriei şi noi am fost puşi să votăm. Grupul nostru s-a abţinut, dar a existat o majoritate şi proiectul a trecut”, spune consilierul local Andrei Amos, potrivit adevarul.ro.

„Probabil o să-i punem să se dezbrace în pielea goală”

Sarcina de a stabili gradul de excitaţie a adulţilor care vin cu copiii la spaţiul de joacă, potenţial produsă de afrodisiace, a revenit angajaţilor de la Direcţia Servicii Publice Sport şi Agrement, un serviciu din cadrul Primăriei Botoşani, care are în administrare parcurile şi locurile de joacă publice.

„Este o prostie totală. Cum ar trebui să stabilim noi că respectivii au consumat afrodisiace? Eu am luat cuvântul şi în Consiliul Local şi am spus că este o aberaţie. Nu ştiu, probabil o să-i punem să se dezbrace în pielea goală sau poate ne dau ei nişte aparate speciale care să detecteze. Este ceva greu de crezut”, spune Eugen Ţurcanu, şeful DSPSA, dar şi consilier local la Botoşani, scrie antena 3 care citează adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *