Nouă decizie a judecătorilor în cazul bărbatului din Botoșani care a ucis două femei și și-a violat propria fetiță

Botoșăneanul care a ucis două femei și și-a violat propria fetiță rămâne în spatele gratiilor. Magistrații Tribunalului Botoșani au admis, luni, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani privind prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Adrian Neculai Heciu, care este acuzat de omor calificat, viol, și de agresiune sexuală.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, care este din Ibănești, va mai sta după gratii încă minimum 30 de zile.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii martie, două femei din satul Poiana- Cristineşti au fost găsite moarte în gospodărie. Femeia de 82 de ani zăcea în curte tăiată la gât, în timp ce femeia de 53 de ani, care avea şi deficienţe locomotorii, era decedată, tot cu plăgi în jurul gâtului, în casă.

Inițial, anchetatorii au crezut că fiica individului ar fi fost autoarea, însă ancheta a demonstrat că botoșăneanul este cel care a comis faptele.

Ancheta a scos la iveală și faptul că botoșăneanul și-ar fi violat și fetița de 13 ani și ar fi supus-o în mod repetat unor agresiuni sexuale.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 186/P/2022. În temeiul art. 236 raportat la art. 234 şi art. 223 alin.2, art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, prelungeşte arestarea preventivă a inculpatului: Heciu Adrian-Neculai — în prezent aflat în stare de re?inere în cadrul Arestului IPJ Boto?ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prev. de art. 188 alin. 1 C.p. ,art. 189 alin 1 lit f Cod penal, viol în formă continuată, prev. de art. 218 alin. 1, alin. 3 lit. b şi c şi alin. 31 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, şi agresiune sexuală în formă continuată prev. de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. b şi c şi alin. 21 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la data de 7.08.2022 până la data de 5.09.2022, inclusiv.

Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Suma de 313 lei reprezentând onorariul pentru asistenţă juridică din oficiu ( avocat Redinciuc Nicoleta – delegaţie nr. 1204/2022 ) acordată inculpatului se avansează Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 1 august 2022.

 

Dubla crimă de la Cristinești: Fetița de 13 ani ar fi fost victimă, iar autorul ar fi tatăl vitreg. Individul, arestat

One thought on “Nouă decizie a judecătorilor în cazul bărbatului din Botoșani care a ucis două femei și și-a violat propria fetiță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com