O cunoscută firmă din Botoșani iese din insolvență. Procedura a fost declanșată din cauza datoriilor la stat

Societatea comercială Transghe SRL Botoșani, controlată de omul de afaceri Ion Gheorghiciuc din Darabani, a ieșit din insolvență. Tribunalul Botoșani a dispus, vineri, închiderea procedurii de reorganizare în cazul firmei Transghe SRL, „ca urmare a îndeplinirii planului de reorganizare şi luarea tuturor măsurilor pentru reinserţia acestuia în activitatea economică”.

Deschiderea procedurii de insolvență în cazul SC Transghe SRL Botoșani a fost deschisă pe 12 decembrie 2017, la cererea creditoarei Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani, ca urmare a datoriilor pe care firma din Darabani le-a avut la bugetul de stat.

Solutia pe scurt:

Admite cererea formulată de administratorul judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL. Dispune închiderea procedurii de reorganizare a debitoarei S.C. TRANSGHE SRL, ca urmare a îndeplinirii planului de reorganizare şi luarea tuturor măsurilor pentru reinserţia acestuia în activitatea economică. În temeiul art. 180 din Legea nr. 85/2014, descarcă administratorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitor şi averea lui, creditori, titulari de drepturi de preferinţă, acţionari sau asociaţi. În temeiul art. 179 din Legea nr. 85/2014, dispune notificarea prezentei sentinţe debitorului, administratorului special, creditorilor, Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Executorie. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare prin BPI, cererea urmând a se depune la Tribunalul Botoşani. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  147/2022  29.07.2022

 

Firmă de transport intrată în insolvenţă cu datorii uriaşe

 

Tranzacţie uriaşă între două firme, anulată de judecători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *