VIDEO Prefectul Sorin Cornilă, la inaugurarea sediului UPU: Avem aici o investiție care va ridica standardul acestor servicii medicale în Botoșani

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, prezent, joi, la inaugurarea sediului Unității de Primiri Urgențe (UPU) Botoșani a felicitat echipa Consiliului Județean (CJ) Botoșani pentru proiectul de modernizare a acestui sediu, declarându-se mulțumit de modul în care s-au făcut lucrările.

„A fost un efort al echipei de proiect de la Consiliul Județean pentru a aduce botoșănenilor servicii medicale de calitate. Avem aici o investiție care va ridica standardul acestor servicii medicale în Botoșani”, a declarat Sorin Cornilă.

Valoarea  lucrărilor este de 12,5 milioane de lei, adică 2,5 milioane de euro, din care 4,9 milioane de lei a reprezentat contribuția CJ și 6,6 milioane de lei finanțare cu fonduri europene. De asemenea, 1,2 milioane euro s-a investit în aparatură performantă, de ultimă generație.

One thought on “VIDEO Prefectul Sorin Cornilă, la inaugurarea sediului UPU: Avem aici o investiție care va ridica standardul acestor servicii medicale în Botoșani

  1. Am dori ca si personalul de la UPU(in frunte cu medicii in special,nu toti,sunt si exceptii) sa aiba un comportament adecvat ,si sa tina cont de juramantul care l au depus.Sa fie mai empatici si sa realizeze faptul ca nimeni nu merge la UPU de placere,ajungem in cazuri extreme.Am avut 2 experiente foarte neplacute acolo.Sa speram ca in noul sediu se vor comporta mai omeneste cu pacientii.Intelegem conditiile in care lucreaza si stresul la care sunt supusi ,dar a fost alegerea lor pentru aceasta specializare(stiau ce presupune aceasta specializare , sunt foarte bine platiti) si nu sunt pacientii vinovati cu absolut nimic pentru a si descarca nervii pe ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *