Consilierul local Ada Macovei solicită relocarea unei stații de autobuz din fața unei școli. „Exact la intrarea profesorilor este așeazată, cred că absolut inoportun”

Consilierul local Ada Macovei a ridicat, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, două probleme legate de transportul în comun din municipiul Botoșani. Mai exact, Ada Macovei a cerut schimbarea stației de transport public din fața Școlii nr. 11 din municipiul Botoșani și crearea unei stații în fața Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe”.

„Exact la intrarea profesorilor este așeazată, cred că absolut inoportun, o stație de autobuz, care ar putea să fie 10- 15 metri stânga sau dreapta, dar nu chiar în poarta școlii pentru că știm foarte bine cât este de aglomerată zona, sunt părinți care își așteaptă copiii, ies copiii de la școală, unii să intre la școală și în stația de autobuz fiecare, unii urcă, alții coboară, se aglomerează zona inutil. Ca să nu mai spun că e între două stații de autobuz, nu neapărat ar trebui mutată de tot, se poate și așeza, stânga- dreapta, la vreo 20 de metri astfel încât să nu fie fix în poarta școlii”, a declarat, în cadrul deliberativului local, Ada Macovei.

De asemenea, consilierul local susține că sunt mai multe solicitări de la cetățeni care vor o stație de autobuz în fața la Spitalul de Recuperare, pe sensul dinspre Botoșani spre Cătămărăști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *