Reclamație în ședința de Consiliu Local cu privire la o pizzerie „ilegală” din Botoșani. „Nu vă mai spun, mizerie, miros, gălăgie”

O femeie din municipiul Botoșani s-a prezentat, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local de la Primăria Botoșani pentru a reclama o problemă cu care, spune ea, se confruntă de foarte mult timp, iar în ciudat tuturor demersurilor sale nu s-a luat nicio măsură. Femeia s-a arătat deranjată de faptul că o pizzerie situată pe strada Nicolae Iorga, nr,3, lângă Medicina Legală, primește autorizație de funcționare deși nu are acordul vecinilor din zonă.

„Mă lupt de un an de zile cu o pizzerie deschisă ilegal lângă casa mea. Am adus aici ca să vedeți corespondența purtată de un an de zile cu Primăria Botoșani, deci acord de funcționare fără acordul vecinilor. Deci terasa care a fost deschisă anul trecut a fost deschisă ilegal, a funcționat ilegal, am sesizat Poliția, au desființat terasa, acum se încearcă din nou autorizarea acelei terase. Rugăminea mea este să faceți de așa natură încât să fim respectați”, a declarat femeia.

Ea a solicitat aleșilor locali să facă în așa fel încât această pizzerie să nu mai primească acord de funcționare în condițiile în care proprietarii locuințelor din zonă nu sunt de acord cu acest lucru.

„Nu vă mai spun, mizerie, miros, gălăgie, eu trebuie să fac, sunt pusă în situația de a face reclamații la Poliție că nu pot să-mi duc viața într-un spațiu în care locuiesc de 23 de ani pentru că s-au dat autorizații fără acordul vecinilor”, a mai adăugat femeia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *