Circulația rutieră va fi blocată, vineri, pe o stradă din municipiul Botoșani. Va fi marcată Ziua Imnului

Botoșănenii sunt invitați să participe și în acest an la festivitățile dedicate sărbătoririi Zilei Imnului Național al României. Evenimentul va avea loc vineri, 29 iulie, de la ora 8.15, în Piața Tricolorului din municipiul Botoșani, pe perioada desfășurării acțiunii, fiind blocat traficul în zonă.

Ceremonia va începe cu întâmpinarea oficialităților și trecerea în revistă a detașamentului de onoare de către prefectul județului.  În cadrul evenimentului va fi oficiat un serviciu religios.

Cel mai important moment din cadrul ceremoniei va fi intonarea imnului de stat al României și de către Grupul Vocal Răzeșii, coordonat de preotul garnizoanei, întreaga activitate urmând a se încheia cu defilarea detașamentului de onoare.  Pentru buna desfășurare a evenimentului, echipaje de jandarmi, pompieri și polițiști vor asigura asistența.

Pentru buna desfăşurare a activităţii şi a siguranţei circulaţiei, I.P.J. Botoşani prin Serviciul de Poliţie Rutieră a municipiului va dispune restricţionarea şi coordonarea traficului rutier  pe strada Cuza Vodă-“ Piaţa Tricolorului” în vederea blocării circulaţiei  pe timpul  desfăşurării  ceremonialului precum şi asigurarea traseului oficialităţilor pe itinerariul:  Prefectură – Piaţa Tricolorului.

De asemenea, se va dispune eliberarea autovehiculelor parcate pe strada   “ Cuza Vodă „ din  “ Piaţa Tricolorului ” în vederea asigurării spaţiului necesar desfăşurării ceremonialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *