Majorări de tarife și la zona de agrement din Parcul Mihai Eminescu, precum și la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă”. Vezi care sunt acestea!

zona agrement barci, stiri, botosaniTarifele vor fi majorate și la zona de agrement din Parcul Mihai Eminescu, precum și la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă”, potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local.

Astfel, o persoană va plăti la sala de forță un abonament de 60 de lei cu 12 ședințe, respectiv 80 de lei pe lună acces nelimitat plus saună inclusă. Pentru închirierea unei mese de joc tenis ori biliard se va plăti 12 lei pe oră, respectiv 100 lei pentru 12 ore și 200 lei pentru 24 de ore.

Pentru închirierea sălii polivalente pentru spectacole, ședințe, se va percepe un tarif de 650 lei pe oră și 5000 lei pe zi pentru târguri și alte manifesttări asemănătoare.

Închirierea terenului de sport amenajat din sala mare, intrare secundară, pentru antrenamente și activități sportive va fi de 130 lei pe oră, respectiv 250 lei pe oră pentru terenul cu acces prin intrare principală.
La zona de agrement din Parcul ”Mihai Eminescu” din Botoșani, pentru terenul de joacă se va plăti 0,33 lei pe minut de utilizator, iar la bărci și hidrobiciclete 0,75 lei pe minut de utilizator.

Potrivit reprezentanților Primăriei Botoșani, această majorare este impusă urmare a faptului că actualele tarife nu mai acoperă cheltuielile. Noile tarife vor fi aprobate în ședința de Consiliu Local din 28 iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *