15 locuri disponibile la Seminarul Teologic din Botoșani pentru sesiunea a doua de înscrieri

pompierii-la-seminarul-teologic-botosaniSeminarului Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” Botoşani mai are disponibile  15 locuri pentru sesiunea a doua a înscrierilor la liceu: 9 locuri pentru clasa a IX-a – profilul Teologie pastorală (filiera vocaţională)- băieți,  6 locuri pentru clasa a IX-a – profilul Teologie patrimoniu (filiera vocaţională – clasă mixtă: băieţi şi fete).

Clasa cu profil de Științe sociale, înființată începând cu anul școlar 2022-2023, a fost completată, ceea ce demonstrează interesul crescut al  absolvenții claselor a VIII –a pentru acest profil. La seminariile teologice se pot înscrie elevi ai clasei a VIII-a şi absolvenți de gimnaziu din anii anteriori care au promovat testele naţionale / tezele unice.

Elevii care vor să se înscrie la cele două profile- Teologie pastorală și Teologie patrimoniu mai pot depune dosarele în această săptămână  la secretariatul unității de învățământ.

La seminariile teologice se pot înscrie elevi ai clasei a VIII-a şi absolvenți de gimnaziu din anii anteriori care au promovat testele naționale / tezele unice.
Dosarul de înscriere va cuprinde
a) certificatul de Botez (ortodox) –  copie;
b) cerere de înscriere
c) certificat naștere – copie;
d) C.I. părinți – copie;
e) fişa medicală (original)a candidatului;
f) anexa la fișa de înscriere, urmând ca ulterior să aducă fişa de înscriere, în original, eliberată de unitatea de învăţământ gimnazială;
g) recomandarea Consiliului parohial;
h) binecuvântarea Chiriarhului locului.
Vizita medicală este obligatorie şi eliminatorie

Detalii pe site-ul Seminarului: www.seminarulbotosani.ro sau la  tel. 0231 581773

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *