Felicitări pentru Iulian Rotariu! Pompierul din Botoșani a câștigat Ultra Norway

Pompierul botoșănean Iulian Rotariu continuă să uimească o lume întreagă prin faptul că reușește, tot timpul, să-și depășească limitele. În urmă cu puțin timp, organizatorii ultramaratonului Ultra Norway au anunțat că Iulian Rotariu a trecut primul linia de finish, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

„Având în vedere faptul că durata cursei era de 44 de ore, dar colegul nostru a terminat cei 120 de kilometri în 22 de ore, se pare că acesta se află în fața unui nou record, chiar dacă a fost penalizat cu două ore pentru că nu a avut partener și a alergat singur”, scrie ISU Botoșani.

De această dată, botoșăneanul a alergat în inima Alpilor Lyngen, la 350 km nord de Cercul Arctic. A traversat cinci râuri, a trecut prin zăpadă, a alergat pe stânci alunecoase și abrupte. Că a fost extrem de dificil o dovedește și faptul că doar cinci concurenți au finalizat acest ultramaraton, ceilalți abandonând.
Odată cu finalizarea cursei din Norvegia, Iulian Rotariu a devenit primul alergător din lume care a câștigat cele cinci ultramaratoane ale Continental Challenge.

Victorie uriașă pentru FC Botoșani. A câștigat în deplasare contra FC Voluntari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *