FOTO Noi detalii despre accidentul grav de la limita județelor Botoșani și Suceava. Sunt cinci victime

Accidentul rutier din comuna Dumbrăveni, de la limita dintre județele Botoșani și Suceava, s-a soldat cu cinci victime, printre care și un copil de zece ani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată, în urma coliziunii violente dintre două mașini, o autoutilitară de la Digi și un autoturism, toate victimele au suferit traumatisme grave.

Una dintre victime, un bărbat, este în stop cardio- respirator și i se fac manevre de resuscitare la fața locului. Copilul de zece ani a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Iași, iar celelalte trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Suceava.

Două persoane au rămas încarcerate și au necesitat intervenția colegilor mei de la descarcerare, care i-au extras dintre fiarele contorsionate”, a spus Găleată.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare de la Suceava și Botoșani, dar și șase ambulanțe SMURD și SAJ din cele două județe.

sursa foto: Facebook

FOTO Accident cu cinci victime, printre care un copil, pe drumul Botoșani -Suceava. Micuțul, preluat de un elicopter SMURD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *