FOTO Accident cu cinci victime, printre care un copil, pe drumul Botoșani -Suceava. Micuțul, preluat de un elicopter SMURD

Foto: Facebook/ radar Botosani oficial

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, pe drumul Botoșani- Suceava. Din primele informații, evenimentul s-a produs la ieșire din comuna Dumbrăveni, spre Botoșani, cu două autoturisme implicate. Sunt implicate 5 persoane, doua dintre acestea fiind inconstiente. Printre raniti se afla si un copil.

„Doua persoane au ramas incarcerate si au fost extrase de catre pompieri. Una dintre acestea este in stop cardio respirator, iar echipajele medicale aplica manevre de resuscitare”, potrivit ISU Suceava.

Elicopterul a preluat minorul, un baiat in varsta de 10 ani, cu TCC (traumatism ceanio-cerebral) deschis, si il va transporta la un spital din Iași.

Intervin pompierii militari cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ Suceava. De asemenea, au fost solicitate in sprijin doua echipaje de la SAJ Botosani si o ambulanta SMURD TIM de la ISU Botosani. S-a solicitat si interventia unui elicopter SMURD.

La fața locului sunt și polițiștii care urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *