Accident în Cătămărăști Deal! Unul dintre șoferi era băut

Un accident rutier, în care a fost implicat un șofer băut, a avut loc, vineri, în localitatea Cătămărăști Deal din comuna Mihai Eminescu. Potrivit polițiștilor, evenimentul s-a produs pe drumul național DN 29 B.  Un tânăr de 23 de ani, din satul Călugăreni, comuna Ungureni, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre municipiul Botoșani către localitatea Cucorăni, ajuns în dreptul intersecției, acesta efectuând viraj la stânga pentru a schimba direcția de deplasare, fără să se asigure, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție de mers, efectuând depășirea autoturismului condus de tânărul de 23 de ani, încălcând marcajul linie continuă.

Deoarece conducătorul celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 29 de ani, din orașul Bucecea emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, bărbatul de 29 de ani a fost sanționat cu suma de 870 de lei, conform O.U.G 195/2002, pentru conducerea unui autoturism având inspecția tehnică periodică expirată.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *