FOTO Bunicuță din Botoșani sărbătorită la împlinirea a 100 de ani. „A rămas văduvă de tânără și și-a înmormântat trei copii”

O bunicuță din județul Botoșani a fost sărbătorită la împlinirea a 100 de ani. Este vorba despre Adela V. Maxim din comuna Vorniceni, care pe 19 aprilie a împlinit 100 de ani. Bătrâna a fost sărbătorită de către autoritățile locale, familie, vecini și apropiați la Căminul Cultural al Comunei Vorniceni.

Primarul comunei, Irimia Gheorghe, a oferit din partea autorităților locale un tort, o diplomă, un coș cu flori și suma de 2000 de lei, în semn de respect și recunoștință pentru întreaga viață trăită cu demnitate și credință în comunitatea din Vorniceni.

„Să numeri 100 de ani este greu, să-i trăiești este și mai greu. Deși are un secol în spate, a rămas văduvă de tânără, a trecut prin război, colectivizare și comunism, și-a înmormântat cei trei copii, mătușa Adela și-a păstrat credința în Dumnezeu, este perfect lucidă, cu o o energie fantastică, așa cum a fost descrisă de toți cei care au fost prezenți la sărbătorirea ei”, a spus primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *