Un tânăr afacerist din Botoșani și-a pierdut cardul, iar cel care l-a găsit a cheltuit 40.000 euro. „O să poarte Dior la închisoare acum”

Sebastian Dobrincu, tânărul originar din Botoșani, a anunțat pe contul de Instagram că și-a pierdut cardul de credit, iar cel care l-a găsit a cheltuit suma de 40.000 de euro. Tânărul milionar a reușit să își recupereze banii.

Tânărul investitor de la „Imperiul leilor” și-a pierdut cardul de credit, iar „norocosul” care l-a găsit a cheltuit aproximativ 40.000 de euro în restaurante scumpe și magazine de lux. Sebastian Dobrincu a povestit pe contul său de Instagram că a reușit să recupereze banii și că Poliția a început deja o anchetă, scrie Libertatea.

„Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit. Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a postat Sebastian Dobrincu pe Instagram.

În timp ce cumpărăturile erau făcute cu cardul său, tânărul milionar vedea pe aplicația pe care o avea instalată pe telefon tranzacțiile făcute de persoana care îi găsise cardul.

Sebastian Dobrincu, jurat la „Imperiul leilor”, este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. El a intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Când era foarte mic, a învățat singur programarea, astfel că acum, la 23 de ani, are mare succes în acest domeniu. După Storyheap, el a dezvoltat alte două proiecte, Brandmates și Owlmetrics, cu scopul de a ajuta brandurile să folosească statistici pentru a-și crește prezența în social media, ceea ce duce la dezvoltarea afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *