Cum să alegi studioul de videochat potrivit pentru tine?

Dacă vrei să devii un model de videochat de top, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi un studio videochat care să-ți reprezinte interesele și să-ți ofere un mediu de lucru stabil și sigur, propice dezvoltării tale.

Există peste 2000 de studiouri de videochat în țara noastră și, cu toate acestea, nu vei găsi două studiouri exact la fel. De aceea, atunci când îți alegi un studio, este bine să te gândești dinainte la lucrurile pe care vrei să ți le ofere acesta și dacă studioul pe care l-ai ales îți îndeplinește toate așteptările.

Legalitatea muncii într-un studio de videochat

 

Ca să dormi liniștită cum s-ar spune, îți recomandăm să ai în vedere doar acele studiouri care încheie cu modelele lor contracte legale de muncă. Orice altă ofertă, indiferent de cât ar părea ea de atractivă, ar trebui să nici n-o iei în seamă pentru că s-ar putea să-ți dea bătăi de cap mai târziu în ceea ce privește plata taxelor și impozitelor.

Videochatul este o industrie reglementată în România de mai bine de două decenii și toate studiourile profesionale funcționează legal, la fel ca oricare altă societate comercială din țara noastră, așa că, dacă vrei să lucrezi legal, nu ar trebui să fie prea dificil să găsești un studio care îți îndeplinește acest minim necesar.

 

Veniturile garantate pe care ți le oferă un studio de videochat

 

Membrii platformelor de videochat plătesc în jur de 3 euro pe minut pentru a vorbi cu modelele lor preferate. Bineînțeles că din acești bani platforma în sine și de asemenea și studioul la care ești angajată își opresc un comision, dar tu ar trebui să câștigi măcar jumătate din veniturile pe care le generezi, de aceea, dacă studioul la care vrei să te angajezi îți promite mai puțin de atât, poate că nu ar fi rău să uiți de el și să cauți în altă parte pentru că există și variante mai bune.

De asemenea, să știi că unele studiouri de videochat plătesc modelelor lor un salariu minim, garantat. Acesta este în general cu mult mai satisfăcător decât salariul pe care îl poți câștiga în alte domenii, chiar și într-o lună bună de muncă.

 

Bonusuri atractive care să-ți alimenteze motivația

 

Foarte multe studiouri de videochat oferă modelelor lor, pe lângă veniturile garantate și alte avantaje diferite bonusuri. Acestea pot fi bonusuri de angajare, bonusuri de performanță, bonusuri pentru lucrul în weekend și așa mai departe.

La fel ca și sistemul veniturilor garantate, nici bonusurile nu sunt o raritate, așa că dacă vrei să câștigi mult, recomandarea noastră este să-ți alegi din start un astfel de studio de videochat.

 

Intervenții chirurgicale pentru îmbunătățirea imaginii

 

Nu există niciun fel de condiții pe care trebuie să le îndeplinească un model de videochat în ceea ce privește imaginea sa. A fi model de videochat nu este la fel cu a fi model care defilează pe podium și din acest motiv poți să arăți în orice fel și să știi că unii membrii ai platformelor de videochat chiar apreciază femeile cu un look cât mai natural.

Pe de altă parte, dacă îți dorești o intervenție de augmentare a buzelor sau o operație de implanturi cu silicon, un studio profesional ar trebui să te susțină în demersul tău deoarece orice îmbunătățire a imaginii tale este un câștig de ambele părți. Unele femei își încep cariera de model de videochat tocmai pentru a fi susținute din acest punct de vedere și a nu fi nevoite să suporte o investiție atât de mare pe cont propriu. Așa că dacă și tu ai astfel de planuri, caută până găsești un studio care încurajează astfel de proceduri pentru că există o mulțime.

 

Diferite avantaje atractive pe care merită să le ai

 

Pe lângă toate lucrurile despre care am vorbit mai sus, studiourile de videochat profesionale îți mai oferă și alte avantaje, mai puțin luate în calcul, dar la fel de importante din punct de vedere financiar.

De exemplu: asigurări de sănătate la spitale și policlinici private, traininguri gratuite, transport gratuit, decontare de combustibil auto la fiecare cursă și lista poate continua, în funcție de studioul pentru care optezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *