Botoșăneanul mort în accident, în Italia, a fost adus acasă. Soția și copiii se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum

Trupul neînsuflețit al botoșăneanului de 46 de ani, care a murit chiar de ziua sa, în Italia, într-un accident rutier, a fost adus acasă. Soția și fetițele sale se pregătesc să îl conducă pe Florin Drîmboi pe ultimul drum.

Trupul acestuia a fost depus la domiciliul familiei, din strada Petrovici, nr,3, Dorohoi, iar înmormântarea va avea loc joi, 21 iulie, de la ora 12.00, la cimitirul Eternitatea.

Botoșăneanul Cristian Florin Drâmboi mergea spre serviciu, circula regulamentar, când jeep-ul a intrat în el. Nici nu a avut timp să reacționeze.

Luni dimineață, pe A14 Nord, lângă Imola, s-a produs tragedia. Cristian era la volanul unui autoturism Opel Astra și se deplasa spre Bologna, când a fost lovit de un SUV, un Jeep Compass condus de un bărbat italian în vârstă de 61 de ani la volan.

Șoferul SUV-ului circula cu viteză mare și a lovit puternic Opelul care se afla pe aceeași bandă. După impact, italianul a lovit apoi o altă mașină și un camion, iar în cele din urmă s-a răsturnat pe mijlocul autostrăzii. În urma accidentului, șoferul vinovat, rezident în Castel San Pietro, a fost rănit și internat la spitalul Maggiore din Bologna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *