Câtă durere! Botoșăneanul mort în accidentul din Italia, de ziua sa, a lăsat în urmă doi copii. „Să fii tare, mămică, pentru fetițe!”

Botoșăneanul mort în accidentul din Italia a lăsat în urmă două fetițe care încă mai aveau atâta nevoie de el, și o soție îndurerată. Cristian Florin Drîmboi era cunoscut ca un om responsabil, muncitor, care își iubea familia mai mult decât orice.

Mesajele celor apropiați se îndreaptă acum spre Claudia, soția acestuia, care va trebui să își crească singură fetițele de acum înainte. Ea își va conduce soțul pe ultimul drum.

„Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe Claudia, fii puternică pentru fetițele tale!!”

„Sa fii tare mămică pentru fetițe bunul dumnezeu să îl aibă în preajma lui Dumnezeu să ierte”

„Dumnezeu să te ierte şi să îţi odihnească sufletul! Condoleanţe familiei şi multă putere de la Dumnezeu!”

„Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe Claudia fii puternică pentru fetițele tale!!”

„Condoleanțe colega și multa putere sa treci peste această mare nenorocire fii tare pentru fetele tale au mare nevoie de tine”

Cristian, de 46 ani, a murit, luni, chiar de ziua sa de naștere, într-un accident rutier în Italia. Un jeep a intrat în autoturismul în care se afla bărbatul și a murit pe loc.

Botoșăneanul Cristian Florin Drâmboi mergea spre serviciu, circula regulamentar, când jeep-ul a intrat în el. Nici nu a avut timp să reacționeze.

Luni dimineață, pe A14 Nord, lângă Imola, s-a produs tragedia. Cristian era la volanul unui autoturism Opel Astra și se deplasa spre Bologna, când a fost lovit de un SUV, un Jeep Compass condus de un bărbat italian în vârstă de 61 de ani la volan.

Șoferul SUV-ului circula cu viteză mare și a lovit puternic Opelul care se afla pe aceeași bandă. După impact, italianul a lovit apoi o altă mașină și un camion, iar în cele din urmă s-a răsturnat pe mijlocul autostrăzii. În urma accidentului, șoferul vinovat, rezident în Castel San Pietro, a fost rănit și internat la spitalul Maggiore din Bologna.  Botoșăneanul era din Șendriceni, dar locuia cu familia în Rimini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *