FOTO Cutremurător! Botoșănean mort într-un accident rutier, chiar de ziua sa de naștere

Un bărbat de 46 de ani, din județul Botoșani, a murit, luni, chiar de ziua sa de naștere, într-un accident rutier în Italia. Un jeep a intrat în autoturismul în care se afla bărbatul și a murit pe loc.

Botoșăneanul Cristian Florin Drâmboi mergea spre serviciu, circula regulamentar, când jeep-ul a intrat în el. Nici nu a avut timp să reacționeze.

Luni dimineață, pe A14 Nord, lângă Imola, s-a produs tragedia. Cristian era la volanul unui autoturism Opel Astra și se deplasa spre Bologna, când a fost lovit de un SUV, un Jeep Compass condus de un bărbat italian în vârstă de 61 de ani la volan.

Șoferul SUV-ului circula cu viteză mare și a lovit puternic Opelul care se afla pe aceeași bandă. După impact, italianul a lovit apoi o altă mașină și un camion, iar în cele din urmă s-a răsturnat pe mijlocul autostrăzii. În urma accidentului, șoferul vinovat, rezident în Castel San Pietro, a fost rănit și internat la spitalul Maggiore din Bologna.  Botoșăneanul era din Șendriceni, dar locuia cu familia în Rimini.

Foto: E-TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *